09 marzo 2013

Eugeni Roselló confirma la seva participació a la Volta Cerdanya Ultrafons



Eugeni Roselló confirma la seva participació a la Volta Cerdanya Ultrafons


§  L'atleta català, conegut per guanyar l'Spine Race 2013, participarà per segona vegada a la Volta Cerdanya Ultrafons, de 214 km.

§  Eugeni s'afegeix a una llista d'esportistes en què figuren noms com Kilian Jornet, Tòfol Castanyer i Toti Bes.

Eugeni Rosselló i Sergi Cots



Puigcerdà, 6 de març de 2013.- El guanyador de la darrera edició de l'Spine Race, Eugeni Roselló, ha confirmat la seva participació a la Volta Cerdanya Ultrafons 2013. L'atleta de la Pobla de Segur es va fer conegut pel públic en general el passat mes de gener en proclamar-se campió de l'Spine Race 2013.


L'Spine Race és una de les ultramaratons de muntanya més exigents del món. Té lloc a Gran Bretanya en ple mes de gener i recorre més de 430 km sense parar (és a dir, que no és una cursa per etapes), acumulant més d'11.000 metres de desnivell positiu. Els participants tenen set dies per completar-la. Eugeni Roselló va establir un nou rècord de la prova, amb un temps de 5 dies, 4 hores i 52 minuts.


Eugeni Roselló espera treure's l'espina de l'any passat en què va haver d'abandonar a la prova ceretana per culpa de les molèsties que arrossegava des de l'Ultra Mallorca Serra de Tramuntana. 

D'aquesta manera Eugeni Roselló, que correrà la Volta Cerdanya Ultrafons de 214 km, s'afegeix a atletes com Tòfol Castanyer i Toti Bes que disputaran la Volta Cerdanya Trail de 85 km, i Kilian Jornet i March Pinsach que ho faran a la Cursa de Muntanya de Cerdanya de 35 km.





Servei de Comunicació

Volta Cerdanya Ultrafons







No hay comentarios: